4 X Workouts Victoria’s Secret modellen

Het perfecte lichaam mag dan misschien niet bestaan, maar ik vind dat de Victoria’s Secret modellen over het algemeen dicht in de buurt komen. Slank, strak en met vrouwelijke vormen. Op Follow Fashion schreven we al eens over het dieet van de Victoria’s Secret modellen, maar vandaag is het tijd om de kunst van het sporten eens af te kijken bij deze meiden! Wat zijn de favoriete workouts van de modellen?

4 X Favoriete workouts

1. Zijwaartse plank

Dit is de favoriet oefening van Alessandra Ambrosio. Planking is op zich al een hele goede workout voor je core, maar als je er nog een stapje bovenop wil doen kies je voor de zijwaartse plank. Vervolgens strek je je bovenste arm omhoog (gelijk met je elleboog op de grond) en deze haal je door het poortje heen en terug. Doe dit een minuut lang en bouw het eventueel op.

workout victorias secret modellen

2. Cybex leg extension

Romee Strijd kiest voor een pittige workout om haar benen in shape te houden, namelijk de cybex leg extensions. Voor deze oefening heb je een fitnessapparaat nodig die te vinden is in bijna alle sportscholen.

3. Double leg lift

Hoe de modellen die buik toch zo strak houden? Door flinke buikspieroefeningen natuurlijk! Waaronder de double leg lift waarbij je plat op de grond ligt en je benen strekt (of iets gebogen, afhankelijk van je hamstrings). Breng ze vervolgens in een langzaam tempo een stukje naar beneden en weer terug omhoog.

workout victorias secret modellen

4. Kickbacks

De one arm plank kickbacks is de favoriete oefening van Jessica White. Je staat bij in de plank positie en gebruikt een gewichtje (naar keuze/niveau in te vullen) om deze workout kracht bij te zetten. Je traint hierbij niet alleen je core, maar ook je armen.

workout victorias secret modellen

Doe je mee met onze Victoria’s Secret workout?

Rosa en Marlou maakten een heerlijke workout die gebaseerd is op een aantal favoriete oefeningen van de Victoria’s Secret modellen. De workout duurt 20 minuten, are you in?

Lees ook: Dit recept is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens mager, eiwitrijk en heel voedzaam. 

Bron: Allwomenstalk.com

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.