Personal update: Marlou

Tijd voor een personal update! Inmiddels ben ik alweer twee weken terug van mijn vakantie in Curacao en ik heb er heerlijk genoten! Misschien heb je de zonnige foto’s al voorbij zien komen op mijn persoonlijke Instagram account (@marlouvolkerink) en ondertussen ben ik ook druk met het editen van mijn vakantie vlog. Ben jij wel eens op dit heerlijke eiland geweest?

Ik zal binnenkort ook nog mijn tips delen, dit was namelijk al mijn vijfde keer in Curacao. Mijn oom en tante wonen er namelijk. Zoals jullie wellicht weten run ik naast Followfitgirls ook het online lifestyle platform Follow Fashion. Hier heb ik weer een aantal persoonlijke blogs en video’s geplaatst die ik ook graag met jullie deel!

marlou bikini

Zwemmen met haaien?

Hoe doe ik dat eigenlijk op vakantie als internet ondernemer? Ga ik twee weken lang offline? In deze blogpost vertel ik er alles over en deel ik een heel spannend filmpje: zwemmen met witte haaien!

marlou volkerink

Mijn ondernemerslessen + winactie

Ik ben alweer ruim zes jaar ondernemer en heb de afgelopen jaren heel wat gedeeld. Benieuwd naar mijn ondernemerslessen? Je leest ze hier en ik mag ook twee keer 100 euro shoptegoed weggeven van Bol.com!

Home tour & Favorieten

Heb je mijn nieuwe video al gezien? Hierin geef ik een rondleiding door onze woning, laat ik een mini makeover van de woonkamer zien én mijn favoriete items van afgelopen maand. De video kun je hieronder bekijken. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal om geen een video meer te missen! Hier komen binnenkort ook weer nieuwe workout video’s op!

Klik hier om naar FollowFashion.com te gaan.

Vraag hieronder mijn GRATIS billen & benen workout aan. Doe mee en ervaar hoe fijn het is om op deze manier te sporten, gewoon vanuit huis!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fit blijven
Fit blijven? Ook als student! Ik geef je 7 tips

Fit blijven is voor iedereen belangrijk, dus óók voor studenten! Want: "Hé, doe mij nog maar een biertje’", "We eten...

Sluiten